Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh

Xiaomi Baterie externa Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh Negru (VXN4254GL)

vexio.ro

Xiaomi Baterie externa Xiaomi Mi 3 Pro 20000mAh Black (22234)

In stoc
itgalaxy.ro

Xiaomi Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro, 20000 mAh, 2x USB, 1x USB-C, Power Delivery 3.0 (Negru) (VXN4254GL)

Livrare GRATUITA: in Bucuresti > 299 ron, in tara > 299 ron!

evomag.ro

Xiaomi Baterie externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro (VXN4254GL)

Livrare: max 3 zile
geekmall.ro

Xiaomi Baterie externa Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh Negru (VXN4254GL)

pcone.ro

Xiaomi Baterie externa Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro, 20000 mAh, 2x USB, 1x USB-C, Power Delivery 3.0, Black (VXN4254GL)

In stoc
pcgarage.ro

xiaomi Acumulator extern Xiaomi Mi 3 Pro, USB, 20000 mAh, Black (POWER BANK 3 PRO)

melarox.ro

XIAOMI Baterie Portabila Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro, 20000mAh, 2x USB, 1x USB-C, Black (22234. RO)

flax.ro

XIAOMI Power Bank 3 - 20000mah negru (VXN4254GL)

+ 40,45 RON costul livrarii
iponcomp.ro

Samsung Baterie externa Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro VXN4254GL 20000mAh Black

esmart.ro

XIAOMI MI Power Bank 3 Pro Acumulator Portabil Universal 20000 mAh 45W Negru - Xiaomi MI Power Bank 3 Pro Acumulator Portabil Universal 20000 mAh 45W Negru

f64.ro

Alte produse Xiaomi: Xiaomi Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20000 mAh
Tip acumulator Li-Pol

Latime 74 mm

Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro are capacitate mare de incarcare si poate incarca chiar si un laptop. Capacitatea mare furnizeaza energie abundenta -74Wh (3.7V, 20000mAh), suficient pentru utilizarea zilnica si un bun insotitor in calatoriile de afaceri.   Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro este prevazuta cu 3 porturi de iesire, 2 USB-A, si un USB-C, permitand astfel incrcarea a 3 dispozitive simultan.   Incarca-ti laptopul din mers, reincarca-ti dispozitivele cu port de incarcare USB-C: smartphone-uri, tablete, laptop-uri, etc. Compatibil cu Mi Laptop 13.3 si mai multe modele de notebook-uri de la alte marci, fara a se limita la cele din lista: MacBook Pro 13-inch 2016 (A1706) MacBook Pro 13-inch 2017 (A1706) MacBook Pro 15-inch 2017 (A1707) MacBook Pro 13-inch 2016 (MLL42) Macbook Pro 15-inch 2018 Macbook Pro 13-inch 2018 MacBook Pro 13-inch (A1708) MacBook 13-inch (A1534), Honor MagicBook, ASUS Transformer 3Pro (T303UA), Razer Blade Stealth 13 ThinkPad New S2 ThinkPad T470 (1FCD) ThinkPad X270 Samsung Chromebook Plus (XE513C24), Dell XPS 13 9350, Dell XPS 13 9370, Dell Latitude 5480.

Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro are design si finisaje modernizate, este compacta, eleganta si confortabila in utilizare.   Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro este prevazuta cu invelis protector unibody cu lac UV, proces de luciu ridicat de imitare a ceramicii in partea superioara si inferioara. Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro respecta standardele internationale de aviatie, prezinta siguranta pentru a fi transportata in avion. Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro are port USB-C cu doua directii de incarcare rapida, pentru intrare si iesire cu putere de pana la 45W.   Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh 3 Pro are un incarcator de 45W si se incarca la capacitatea maxima in doar 4,5 ore. Un singur port USB-A produce o putere de pana la 18 W; utilizarea simultana a doua porturi USB-A pentru iesire asigura fiecare pana la 15 W.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh: Mi Power Bank 3 Pro 20000 mAh, MiPowerBank3Pro20000mAh