Xiaomi Mi Power Bank 3 Fast Charge 10000mAh 18W (VXN4273GL/VXN4274GL)

Xiaomi Baterie externa Mi Fast Charge Power Bank 3 18W 10000mAh Silver (24269)

vexio.ro

Xiaomi Baterie externa Mi Fast Charge Power Bank 3 18W 10000mAh Silver (24269)

pcone.ro

XIAOMI PowerBank portabil XIAOMI Mi 3 Ultra Compact, Black (28965)

+ 20,00 RON costul livrarii
it-fashion.ro

Xiaomi Baterie externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W Argintiu

geekmall.ro

Xiaomi Baterie Externa Xiaomi 10000 Mah Mi Power Bank 3 Bhr4412gl (bhr4412gl)

stradait.ro

Xiaomi Baterie Externa Xiaomi 10000 Mah Mi Power Bank 3 Bhr4412gl (bhr4412gl)

PcFun.ro

Xiaomi Acumulator extern Xiaomi Mi 3 Ultra Compact, 10000 mAh, 22.5W, 2 x USB Type-A, 1 x USB Type-C (Negru) (28965)

Livrare GRATUITA: in Bucuresti > 449 ron, in tara > 449 ron!

evomag.ro

CAT XIAOMI Mi Power Bank 3, Baterie portabila, 10.000 mAh, incarcare rapida 18W, Dual USB + Micro USB, Type C, Silver (VXN4273GL)

Noi chiar avem produsele în stoc magazin. Comandă la sigur ✓

kattara.ro

xiaomi Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank 3, Fast Charge, 10000mAh, 18W, Argintiu (XIABAT46668)

melarox.ro

Xiaomi Baterie externă XIAOMI Mi 3, 10000mAh, Ultra Compact, negru, BHR4412GL (BHR4412GL)

mallbg.ro

Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh

mi-home.ro

Mai multe oferte

Xiaomi Mi 18W Fast Charge 10000mAh negru

+ 15,00 RON costul livrarii
xiaomi-store.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 65,00 RON

Alte produse Xiaomi: Xiaomi Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Pol
Numarul de conectori USB 3 buc.
Conectare USB Type-C  Da

Latime 71 mm

Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W este solutia perfecta pentru a avea telefonul incarcat in orice moment al zilei si oriunde te-ai afla. Gadgetul este prevazut cu doua porturi de iesire si doua porturi de intrare, toate accepta incarcare rapida de 18 W.

Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W – Sursa de alimentare mereu la indemana Nu mai ai motive sa fii stresat ca te va lasa bateria mobilului sau a altor gadgeturi atunci cand ai nevoie mai mare. Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 reprezinta o sursa continua de alimentare asa ca telefonul tau va fi functional in orice moment.
Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W – Porturi Dispozitivul este prevazut cu doua porturi de iesire si doua porturi de intrare, toate accepta incarcare rapida de 18 W. Tocmai de aceea se pot alimenta concomitent doua dispozitive electroniceceea ce inseamna ca timpul de folosire este redus la maximum. Ai nevoie de numai 4 ore pentru ca bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W sa fie incarcata complet. Dispozitivul iti ofera optiunea sa alegi o valoare mai mica a curentului pentru incarcarea bratarilor fitness. De asemenea, vine cu un indicator LED de alimentare pentru a urmari utilizarea bateriei in orice moment evitand astfel intreruperea brusca a alimentarii.
3 sloturi pentru o operare convenabila cu un dispozitiv USB Type-C, Micro-USB si USB-A Baterie externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W este echipata cu trei conectori: USB Type-C, Micro-USB si USB-A. Portul USB Type-C poate furniza o incarcare bidirectionala rapida (intrare / iesire) de pana la 18 W (5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 12 V / 1,5 A) la iesire (atunci cand utilizezi un singur port) si 5 B / 3 A cu functionarea simultana a doua porturi. Portul USB-A ofera incarcare unidirectionala: 5 V / 2,4 A, 9 V / 2 A, 12 V / 1,5 A. Portul micro-USB functioneaza intr-o singura directie (intrare): 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1.5A.

Carcasa din aluminiu Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W are o carcasa din aluminiu care a trecut prin multe etape de procesare tehnologica (inclusiv lustruire) pentru a asigura un design elegant si minimalist si o rezistenta sporita la socuri si zgarieturi. Suprafata lustruita a Bateriei externe Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W creeaza o senzatie tactila placuta. Datorita dimensiunilor sale compacte (147 x 71,2 x 14,2 mm), se poate tine cu usurinta in mana si incape fara efort in buzunarul unui rucsac, genti sau in interiorul unei valize.
Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W - Indicator LED Datorita indicatorului LED esti mereu informat in legatura cu energia ramasa in baterie asa ca o vei putea incarca la timp asa ca nu vei ramane niciodata descoperit.
Noua nivele de protectie Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W are noua nivele de protectie care protejeaza dispozitivul de supratensiuni, supraincalzire, scurtcircuite si alți cativa factori care ii pot afecta performanta.
Culoare: Negru Baterie: Li-Polymer Capacitate baterie: 9001-10000mAh Caracteristici: Compatibila Cu Aproximativ Toate Modelele De Telefoane, Tablete, Laptopuri, Bratari Fitness, Garantie: 12 Luni Persoane Juridice, 24 Luni Persoane Fizice Dimensiuni: 147 * 71.2 * 14.2mm Greutate: 252g Input: USB-C: 5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A / Micro-USB: 5V-2A / 9V-2A /12V-1.5A Material: Aliaj De Aluminiu Output: USB-A: 5V-2.4A / 9V-2A / 12V-1.5A / USB-C: 5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A / Dual Port Output: 5V-3A Pachetul contine: 1 X Baterie Externa Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Fast Charge 18W, 1 X Cablu USB, 1 X Manual De Utilizare

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Xiaomi Mi Power Bank 3 Fast Charge 10000mAh 18W (VXN4273GL/VXN4274GL): Mi Power Bank 3 Fast Charge 10000 mAh 18 W VXN 4273 GL VXN 4274 GL, MiPowerBank3FastCharge10000mAh18WVXN4273GLVXN4274GL, Mi Power Bank 3 Fast Charge 10000mAh 18W (VXN4273 GL/VXN4274 GL)