Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000mAh

Xiaomi Acumulator extern Xiaomi 16878 Mi 2C 20000mAh Alb (16878)

itgalaxy.ro

XIAOMI Mi Power Bank 2C 20000 mAh, 2xUSB, QuickCharge 3.0, alb (XMMPWRBNK2C)

+ 24,99 RON costul livrarii
In stoc
edigital.ro

Xiaomi Mi Power Bank 2C Acumulator extern - Alb

smartus.ro

xiaomi Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank 2C, 20000 mAh, White (VXN4220GL)

melarox.ro

Alte produse Xiaomi: Xiaomi Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20000 mAh
Tip acumulator Li-Pol

Lungime 149.5 mm
Latime 69.6 mm
Grosime 23.9 mm

DescriereAcumulator extern Xiaomi Mi Power Bank 2C, 20000 mAh, White Capacitate masivă de 20000 mAh

Păstrați telefoane, tablete, camere foto și dispozitive electronice alimentate în călătorii cu bateria externă Xiaomi Mi Power Bank 2C.  Încărcarea rapidă cu o creștere a vitezei de 44%.

Noul cip de control suportă încărcarea rapidă. Compatibil cu încărcarea de 5V / 2A, 9V / 2A si 12V / 1,5A.  Acumulatorul extern Xiaomi Mi Power Bank 2C suportă un nivel complet nou de viteză mare de încărcare cu porturi USB dual cu ieșire de până la 5.1V / 3.6A.  Mi Power Bank adoptă cipuri inteligente de control pentru încărcare / descărcare de la Texas Instruments pentru o protecție sporită.  Power Bank 2C suportă rata de conversie a încărcaturii și stabilizează tensiunea de descărcare .  Carcasă anti alunecare ce oferă rezistentă la zgârieturi.  Specificații DETALII COMPATIBILITATE ConectivitateMicroUSBBrand compatibilUniversalModel compatibilUniversalCapacitate20000 mAhVoltaj iesire12 V 5 V 9 VAmperaj iesire2 A 1.5 ANumar porturi USB2 FUNCțII CHEIE & ACCESORII Functii protectieTemperatura Protectie supravoltaj Protectie suprasarcina Scurt-circuitContinut pachet1 x Baterie externa

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000mAh: Mi Power Bank 2 C 20000 mAh, MiPowerBank2C20000mAh, Mi Power Bank 2C 20000 mAh