Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh

Ofertele pentru produsul

Xiaomi Baterie externa Mi Power Bank 2S 10000 mAh Silver (VXN4231GL)

In stoc
vexio.ro

Alte produse Xiaomi: Xiaomi Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Pol

Lungime 130 mm
Latime 71 mm
Grosime 14.1 mm

CAPACITATE MARE SI DESIGN DEOSEBIT   Bateria externă Lithium-Ion cu o capacitate de 10.000 mAh într-o carcasă solidă de dimensiuni reduse și cu finisaje deosebite.   DESIGN SOLID SI FINISAJE DE CALITATE   Construit din aluminiu, cu o carcasă solidă de numai 14.1 mm grosime Mi Power Bank, poate fi luat oriunde.   Alimentare micro USB și indicare LED a autonomiei.   TEHNOLOGIE   Datorită tehnologiei de ultimă generație, bateria externă Xiaomi rezistă la temperaturi extreme și are  mecanisme de resetare.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh: Mi Power Bank 2 10000 mAh, MiPowerBank210000mAh