Verbatim 49574 20000mAh

Verbatim Baterie externa 20000mAH 2porturi USB QC3 Silver (49574)

vexio.ro

Verbatim Baterie externa 20000mAH 2porturi USB QC3 Silver (49574)

pcone.ro

VERBATIM 20000 mAh, 2x USB, 1x USB-C, 3A, Metal Lines Grey, tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 (49574)

forit.ro

Verbatim Acumulator extern Verbatim 49574 20000mAh 1x USB-C 1x USB Silver (49574)

itgalaxy.ro

verbatim Acumulator extern Verbatim, 20000mAH, 2porturi USB, QC3, Silver (49574)

melarox.ro

Mai multe oferte

Verbatim Verbatim20000mAH, 5v=2A in and out. 2x out QC3 metal incl lines (49574)

aoda.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 80,38 RON

Alte produse Verbatim: Verbatim Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20000 mAh
Tip acumulator Li-Ion
Numarul de conectori USB 3 buc.
Conectare USB Type-C  Nu

Latime 55 mm

Incarcati oriunde  Cu totii ne bazam foarte mult pe dispozitivele noastre mobile; nu doar pentru apeluri telefonice, ci si pentru social media, realizarea de fotografii, videoclipuri, navigare pe internet, verificarea e-mailurilor si ascultarea muzicii. Poate fi crucial sa pastrati incarcate aceste smartphone-uri, tablete si camere dependente de energie in timpul mersului. Power Bank Quick Charge 3.0 si USB-C sunt echipate cu noua tehnologie QC 3.0 si USB-C, tehnologie PD care permite incarcarea rapida a ultimelor dispozitive de pe piata. Mai putin timp de asteptare, mai mult timp de navigare, de apelare sau de joc pe telefon.    Ce este Quick Charge 3.0 si USB-C PD?  Quick Charge 3.0 permite ca nivelurile ridicate de curent sa curga catre baterie, incarcand-o mai repede. Porturile Quick Charge 3.0 pot fi identificate cu usurinta pe Power Bank, deoarece au o culoare portocalie. Pentru o incarcare optima, atat dispozitivul cat si incarcatorul trebuie sa fie compatibili cu aceleasi tensiuni si curenti pentru a functiona cel mai eficient.  USB-C PD este un port USB care accepta o alta tehnologie de incarcare rapida numita Power Delivery. Ca si QC 3.0, Power Delivery (PD) permite dispozitivelor sa se incarce rapid prin conexiunea USB-C. PD incepe de la setarea 5V si poate varia pana la 20V in functie de cerintele dispozitivului pe care il incarca. Interesant este ca, daca doua telefoane care accepta PD sunt conectate cu un cablu de incarcare USB-C, un dispozitiv l-ar putea incarca pe celalalt fara a fi necesara o sursa de alimentare suplimentara.    Toata energia de care aveti vreodata nevoie!  Power Bank 10000mAh poate incarca un iPhone de aproximativ trei ori, in timp ce 20000 mAh incarcati de sase sau sapte ori! Poate fi folosit direct din cutie, deoarece este pre-incarcat. De asemenea, puteti incarca doua sau trei dispozitive in acelasi timp prin intermediul celor doua porturi USB-A QC 3.0 si portul USB-C PD.   Verificarea bateriei  Mergeti intr-o calatorie lunga? Puteti verifica cat de multa baterie a ramas Power Bank apasand butonul indicator al bateriei, astfel incat sa stiti daca trebuie sa o incarcati inainte de a merge. Power Bank in sine poate fi incarcat folosind portul PD USB-C, care se dubleaza atat ca intrare cat si ca iesire. LED-ul de pe Power Bank clipeste cand se incarca si cand un dispozitiv se incarca. Intermitent se opreste odata ce incarcarea este completa.  Asigurati-va ca aveti mereu dispozitivele incarcate si conectate - tineti in permanenta un acumulator Verbatim Power Bank la indemana.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Verbatim 49574 20000mAh: 49574 20000 mAh, 4957420000mAh