Veho PEBBLE Verto 3700mAh VPP-201-C

Capacitate acumulator3700 mAh
Panou solarNu

Baterie externa Pebble Verto de 3700 mAh SMART Gadget
Baterie externa Pebble Verto de 3700 mAh SMART GadgetBateria externa Pebble Verto incarca cele mai populare telefoane mobile avand o putere de a incarca de mai bine de 2 ori un Apple iphone sau un smartphone si astfel tu vei avea mereu telefonul incarcat si pregatit de plecare. Bateria externa Pebble Verto vine la pachet cu 4 adaptatoare pentru a incarca cele mai populare telefoane mobile si cu o husa si un cablu de incarcare. Aceasta baterie puternica este un must have daca vrei sa ai toate dis
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Veho PEBBLE Verto 3700mAh VPP-201-C: PEBBLE Verto 3700 mAh VPP 201 C, PEBBLEVerto3700mAhVPP201C, PEBBLE Verto 3700mAh VPP 201 C, PEBBLEVerto3700mAhVPP-201-C, PEBBLE Verto 3700mAh VPP-201 C