Ofertele pentru produsul

Lungime 99 mm
Latime 38.8 mm
Grosime 19 mm

Pocket energy for smartphone 2000 mAh White. Tineti bateria incarcata oriunde va aflati! Ofera o incarcare completa a smartphone-ului in miscare. Compatibila cu toate smartphone-urile: Xperia, iphone, Blackberry si altele. Capacitatea bateriei: 2000 mAh (baterie reincarcabila Li-ion). Incarcator compact tip stick cu reincarcare prin USB. Cablu micro USB inclus. Pocket energy for smartphone 2000 mAh White. Tineti bateria incarcata oriunde va aflati! Ofera o incarcare completa a smartphone-ului in miscare. Compatibila cu toate smartphone-urile: Xperia, iphone, Blackberry si altele. Capacitatea bateriei: 2000 mAh (baterie reincarcabila Li-ion). Incarcator compact tip stick cu reincarcare prin USB. Cablu micro USB inclus.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Sony 2000mAh CP-ELS: 2000 mAh CP ELS, 2000mAhCPELS, 2000mAh CP ELS, 2000mAhCP-ELS, 2000 mAh CP-ELS