Sandberg 20000mAh 420-23

Ofertele pentru produsul

SANDBERG Powerbank 20000 for Laptop (420-23)

+ 29,00 RON costul livrarii
Livrare: Până în 3 zile
iponcomp.ro

SANDBERG Sandberg Powerbank 20000mAh pentru Laptop (420-23)

+ 15,00 RON costul livrarii
Livrare: Până în 3 zile
dwyn.ro

Alte produse Sandberg: Sandberg Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20000 mAh
Tip acumulator Li-Ion

Lungime 185 mm
Latime 124 mm
Grosime 18 mm

Acumulator extern Sandberg Powerbank 20000mAh pentru laptop. Sandberg Powerbank 20000 pentru Laptopuri este o baterie de rezervă puternică pentru laptopul dvs. Mai întâi aflati care este adaptorul potrivit pentru laptopul dvs. , după care sunteți pregătit să încărcați laptopul de la powerbank. În funcție de consumul de curent al laptopului, puteți extinde funcționarea sa cu 2-6 ore - fără a depinde de o priză de curent. Powerbank are și un port USB care vă permite să încărcați un dispozitiv cu USB, cum ar fi un smartphone, o tabletă sau o cameră foto.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Sandberg 20000mAh 420-23: 20000 mAh 420 23, 20000mAh42023, 20000mAh 420 23, 20000mAh420-23, 20000 mAh 420-23