Sandberg 20000mAh 420-23

Sandberg 20000mAh, 2x USB 2.0 (420-23)

forit.ro

Alte produse Sandberg: Sandberg Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator20000 mAh
Tip acumulatorLi-Ion
Numarul de conectori USB2 buc
Panou solarNu

Lungime185 mm
Latime124 mm
Grosime18 mm
Greutate 608 g

Acumulator extern Sandberg Powerbank 20000mAh pentru laptop. Sandberg Powerbank 20000 pentru Laptopuri este o baterie de rezervă puternică pentru laptopul dvs. Mai întâi aflati care este adaptorul potrivit pentru laptopul dvs. , după care sunteți pregătit să încărcați laptopul de la powerbank. În funcție de consumul de curent al laptopului, puteți extinde funcționarea sa cu 2-6 ore - fără a depinde de o priză de curent. Powerbank are și un port USB care vă permite să încărcați un dispozitiv cu USB, cum ar fi un smartphone, o tabletă sau o cameră foto.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Sandberg 20000mAh 420-23: 20000 mAh 420 23, 20000mAh42023, 20000mAh 420 23, 20000mAh420-23, 20000 mAh 420-23