Samsung EB-P1100B 10000mAh

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2021-07-02): 109.90

Alte produse Samsung: Samsung Baterie externă USB Power Bank

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Tip acumulator Li-Ion
Conectare USB Type-C  Nu

Lungime 141.8 mm
Latime 71 mm
Grosime 14 mm

Încarcă rapid în mișcare  Noul set de baterii Samsung vine cu Samsung AFC (15W) și compatibilitate Quick Charge 2.0 ce îți permite să alimentezi rapid atunci când te afli în mișcare. Și cu funcționalitatea OCP, poți încărca în siguranță fără să îți faci griji că nivelurile excesive de curent dăunează dispozitivului tău.   Încarcă rapid în mișcare  *Protecția la supracurent (OCP): OCP monitorizează curentul de ieșire și îl oprește atunci când acesta depășește limita maximă suportată de dispozitivul tău.   Încarcă rapid  Reîncarcă rapid pentru ca tu să-l poți refolosi și mai repede. Setul de baterii Samsung previne supratensiunea cu OVP pentru ca acesta să poată fi încărcat în siguranță la capacitate maximă în doar 220 de minute în modul de încărcare rapidă. Acum te poți bucura din nou mai repede de dispozitivul tău decât modelele anterioare.    Încarcă rapid  *Bazat pe teste interne Samsung. Rezultatele pot varia în funcție de mediul de utilizare. **Protecție la supracurent (OVP): Circuitul OVP împiedică fluctuațiile de tensiune să dăuneze dispozitivului.   Încarcă cu eficiență dublă  Avantaj de două ori mai mare. Mulțumită capacității de încărcare cu port dual, Setul de baterii Samsung poate alimenta două dispozitive simultan pentru mai multă comoditate și mai puține complicații.     Se potrivește oricui  Modalitatea convenabilă de a rămâne încărcat. Setul de Baterii Samsung este compatibil cu încărcarea cu curent de joasă tensiune și cu o varietate de dispozitive Samsung și ale părților terțe, pentru a-ți oferi libertatea de a încărca ce ai nevoie, atunci când ai cea mai mare nevoie.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Samsung EB-P1100B 10000mAh: EB P 1100 B 10000 mAh, EBP1100B10000mAh, EB P1100B 10000mAh, EB-P1100B10000mAh, EB-P1100B 10000 mAh