Samsung EB-P1100B 10000mAh

Samsung Baterie externa EB-P1100B 10000 mAh Quick Charge Micro USB Silver (10.0A 15W 2Port) (EB-P1100BSEGWW)

vexio.ro

Samsung Acumulator extern Samsung EB-P1100BPEGWW, Fast Charging, USB + Micro USB, 3 Porturi (Roz)

Livrare GRATUITA: in Bucuresti > 299 ron, in tara > 299 ron!

In stoc
evomag.ro

Samsung Baterie externa 10000mAh, Micro-USB, Dual, Fast Charge, Pink (EB-P1100BPEGWW)

pcone.ro

Samsung Acumulator Extern Rapid ULC 10000 mAh MicroUSB-Pink (EB-P1100BPEGWW)

gsmfit.ro

SAMSUNG Power Bank 2xUSB microUSB 10000mAh roz (EB-P1100BPEGWW)

+ 40,45 RON costul livrarii
iponcomp.ro

Samsung EB-P1100B Acumulator Extern 10000 mAh Quick Charge 2.0 AFC 15W Dual USB + Micro-USB Argintiu

f64.ro

Alte produse Samsung: Samsung Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Ion

Lungime 141.8 mm
Latime 71 mm
Grosime 14 mm

Încarcă rapid în mișcare  Noul set de baterii Samsung vine cu Samsung AFC (15W) și compatibilitate Quick Charge 2.0 ce îți permite să alimentezi rapid atunci când te afli în mișcare. Și cu funcționalitatea OCP, poți încărca în siguranță fără să îți faci griji că nivelurile excesive de curent dăunează dispozitivului tău.   Încarcă rapid în mișcare  *Protecția la supracurent (OCP): OCP monitorizează curentul de ieșire și îl oprește atunci când acesta depășește limita maximă suportată de dispozitivul tău.   Încarcă rapid  Reîncarcă rapid pentru ca tu să-l poți refolosi și mai repede. Setul de baterii Samsung previne supratensiunea cu OVP pentru ca acesta să poată fi încărcat în siguranță la capacitate maximă în doar 220 de minute în modul de încărcare rapidă. Acum te poți bucura din nou mai repede de dispozitivul tău decât modelele anterioare.    Încarcă rapid  *Bazat pe teste interne Samsung. Rezultatele pot varia în funcție de mediul de utilizare. **Protecție la supracurent (OVP): Circuitul OVP împiedică fluctuațiile de tensiune să dăuneze dispozitivului.   Încarcă cu eficiență dublă  Avantaj de două ori mai mare. Mulțumită capacității de încărcare cu port dual, Setul de baterii Samsung poate alimenta două dispozitive simultan pentru mai multă comoditate și mai puține complicații.     Se potrivește oricui  Modalitatea convenabilă de a rămâne încărcat. Setul de Baterii Samsung este compatibil cu încărcarea cu curent de joasă tensiune și cu o varietate de dispozitive Samsung și ale părților terțe, pentru a-ți oferi libertatea de a încărca ce ai nevoie, atunci când ai cea mai mare nevoie.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Samsung EB-P1100B 10000mAh: EB P 1100 B 10000 mAh, EBP1100B10000mAh, EB P1100B 10000mAh, EB-P1100B10000mAh, EB-P1100B 10000 mAh