REMAX RPP-73 20000mAh

In stoc
eurogsm.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 95,90 RON

Alte produse REMAX: REMAX Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20000 mAh
Tip acumulator Li-Pol
Conectare USB Type-C  Nu

Cu bateria externa Remax RPP-73 , poti uita de grija incarcatorului si a bateriei dispozitivului tau preferat – fie el smartphone, tableta, smartwatch sau boxa portabila. Aceasta vine la set cu un cablu USB-MicroUSB, oferind suportul complet pentru incarcarea terminalului tau. Avand o capacitate de 20000 mAh , aceasta baterie externa permite 3-4 incarcari complete ale unui smartphone uzual. In plus, o poti purta cu tine in permanenta, datorita design-ului elegant si dimensiunilor reduse. *Depunem eforturi constante sa mentinem informatiile din aceasta pagina actualizate si corecte. Continutul (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) prezentat pe site-ul eurogsm. ro este alcatuit pe baza descrierilor de produse ale producatorilor. Ofertele afisate pe site-ul www. EuroGsm. ro sunt valabile in limita stocului disponibil.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank REMAX RPP-73 20000mAh: RPP 73 20000 mAh, RPP7320000mAh, RPP 73 20000mAh, RPP-7320000mAh, RPP-73 20000 mAh