mophie Powerstation Plus 7000mAh

Mophie Baterie externa Baterie Externa 7000 mAh Powerstation Plus 4+ 2 X Micro USB Negru

pcone.ro

Alte produse mophie: mophie Baterie externă USB Power Bank

Lungime 108 mm
Latime 61 mm
Grosime 21.6 mm

Cauti o baterie externa pentru dispozitivul tau mobil? Bateria externa Mophie are o capacitate de 7000mAh si creste durata de viata a bateriei tale. Aceasta este construita din materiale premium si asigura un grad inalt de incarcare. Dispozitivul are o iesire USB pentru reincarcare si este compatibil cu smartphone-urile cu micro USB. Este un produs care vine cu cablu mini USB integrat. Te poti folosi de aceasta baterie externa pentru a evita momentele neplacute cauzate de descarcarea completa a bateriei terminalului tau mobil.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank mophie Powerstation Plus 7000mAh: Powerstation Plus 7000 mAh, PowerstationPlus7000mAh