Microsoft 12000mAh DC34

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (21.07.2017): 159,00 RON

Alte produse Microsoft: Microsoft Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator12000 mAh
Panou solarNu

Incarcator portabil universal rapid, capacitate baterie 12000 mAh, Negru- compatibilitate universala- mufe incarcare : intrare - Micro-USB / iesire - 2 x USB-A standard- curent intrare : 1500 mAh / curent iesire : 2100 mAh- indicator LED nivel baterie & status incarcare- timp incarcare : incarcare rapida (80%) - 380 min. / incarcare totala - 480 min.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Microsoft 12000mAh DC34: 12000 mAh DC 34, 12000mAhDC34, 12000 mAh DC34, 12000mAh DC 34