M-Life Power Bank 10000mAh (ML0689)

Alte produse M-Life: M-Life Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator10000 mAh
Panou solarNu

POWER BANK 10000MAH M-LIFE Util ProCasa
POWER BANK 10000MAH M-LIFE Util ProCasaDescriere:Capacitate baterie: 10000 mAhTensiune de intrare: 5V / 1000 mATensiunea de ieșire: 5 VCurentul de ieșire: 1000 mA Colectia cuprinde in mare produse utile si accesibile dintr-o gama diversificata: Casa si bucatarie, Electrocasnice, Electronice, Gadgeturi, Ingrijire personala, Sanatate si frumusete, Scule, precum si multe alte accesorii de uz casnic. Va invitam la cumparaturi in mall-ul online al familiei tale, produse de tot felul pentru
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank M-Life Power Bank 10000mAh (ML0689): Power Bank 10000 mAh ML 0689, PowerBank10000mAhML0689, Power Bank 10000mAh (ML 0689)