Kit Fashion 4500mAh & Selfie Stick PWR4BT

Kit Baterie externa PWR4BTSSBLBUN (PWR4BTSSBLBUN)

vexio.ro

Kit Baterie externa PWR4BTSSBLBUN (PWR4BTSSBLBUN)

pcone.ro

Kit Baterie portabila Kit Fashion, 4500mAh, 1x USB, 1x Lightning, Blue + Selfie Stick Bluetooth (PWR4BTSSBLBUN)

forit.ro

Kit Baterie externa Kit Fashion 4500 mAh + Selfie Stick Bluetooth, Blue (PWR4BTSSBLBUN)

prostore.ro

Kit Acumulator extern Kit Fashion 4500 mAh plus Selfie Stick extensibil blue (PWR4BTSSBLBUN)

itgalaxy.ro

flax.ro

Kit Incarcator portabil universal "Fashion", 4500 mAh Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru (PWR4BTSSBLBUN)

Livrare: max 3 zile
dwyn.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 25,43 RON

Alte produse Kit: Kit Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Ion
Conectare USB Type-C  Nu

Bundle : Incarcator portabil universal "Fashion", 4500 mAh & Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru Incarcator portabil universal "Fashion", 4500 mAh, Albastru - capacitate baterie 4500 mAh - cablu cu conector Micro USB inclus, - mufa USB suplimentara pentru folosirea altui tip de cablu de incarcare - cititor card MircoSD integrat - prezentare video : https://www. youtube. com/watch?v=vyIbz2SCvpI Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru - buton de actionare a shutter-ului integrat - compatibil Android si iOS - lungime : 109.7 cm (23 cm strans) - timp de incarcare ~1 ora, standby ~100 ore - cablu de incarcare USB inclus - cartonase 'Silly Selfie' incluse Prezentare video : https://www. youtube. com/watch?v=QkHb4DJ8l1E Bundle : Incarcator portabil universal Fashion, 4500 mAh Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, AlbastruIncarcator portabil universal Fashion, 4500 mAh, Albastru- capacitate baterie 4500 mAh- cablu cu conector Micro USB inclus, - mufa USB suplimentara pentru folosirea altui tip de cablu de incarcare- cititor card MircoSD integrat- prezentare video : https://www. youtube. com/watch?v=vyIbz2SCvpISelfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru- buton de actionare a shutter-ului integrat- compatibil Android si iOS- lungime : 109.7 cm (23 cm strans)- timp de incarcare ~1 ora, standby ~100 ore- cablu de incarcare USB inclus- cartonase Silly Selfie incluse.

Kit Bunlde :
Incarcator portabil universal Fashion, 4500 mAh, Albastru
capacitate baterie 4500 mAh
cablu cu conector Micro USB inclus,
mufa USB suplimentara pentru folosirea altui tip de cablu de incarcare
cititor card MircoSD integrat Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru
buton de actionare a shutter-ului integrat
compatibil Android si iOS
lungime : 109.7 cm (23 cm strans)
timp de incarcare ~1 ora, standby ~100 ore
cablu de incarcare USB inclus
cartonase Silly Selfie incluse