HOCO UPB01-6800

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (26.01.2017): 119,20 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Panou solarNu

Acumulator extern cu capacitate de 6.800 mAh. Costruit din ABS ignifugat este un acumulator durabil care contine baterii de polimer A+. Dispune de doua Porturi la care se pot incarca simultan dou atelefoane sau un telefon si o baterie. Capacitate: 6.800 mAhCiclu de viata: Peste 500 incarcariTimp incarcare: 5.5 ore Input:DC5V /2.1AOutput:                              USB1:DC5V /1A,                              USB2:DC5V /2.4A(MAX)Culori disponibile: albastru, rosu si gri