Forever Power Bank 20000mAh TB-020

Ofertele pentru produsul

Forever Powerbank 20000 mAh, 2 iesiri USB, Forever (GSM018039)

cartuseria.ro

Alte produse Forever: Forever Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20000 mAh
Tip acumulator Li-Ion

Baterie externa portabila, 20000mAh, 5V, 3 porturi USB, lanterna LED, alb Acumulatorul extern are un aspect fermecator si un ciclu de viata lung, este usor de transportat si practic. Sigur si fiabil este perfect pentru utilizarea in calatorii si activitati in aer liber.   Bateria are functia de protectie Super Core, protectie inteligenta, protectie la supraincarcare, protectie impotriva descarcarii, precum si protectie de scurgere. Aceasta este compatibila cu iPad, iPhone, iTouch, iPod, GPS, PDA, PSP, telefoanele mobile, MP3, MP4, produse bluetooth. Caracteristici: capacitate baterie 20000 mAh; - tip baterie Li-Ion; - compatibilitate universala; - curent de intrare 5V / 1A; - tensiune de iesire DC 5V / 2.1mAh; - tip de conexiune 3 porturi USB; - temperatura de lucru pana la +40 de grade celsius; - timp de incarcare 8-10 ore; - lanterna LED incorporata; - dimensiuni 14 x 6.5 x 2.5 cm; - material ABS; - greutate 320 de grame; - culoare alb.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Forever Power Bank 20000mAh TB-020: Power Bank 20000 mAh TB 020, PowerBank20000mAhTB020, Power Bank 20000mAh TB 020, PowerBank20000mAhTB-020