EMIE Beita 5200mAh

Capacitate acumulator5200 mAh
Panou solarNu

Greutate 130 g

Emie lanseaza pe piata o bateria externa cu design original si tehnologie unica de monitorizarea a nivelului de incarcare. Emie Beita este o baterie externa cu o capacitate de 5200 mAh. Folosind un cablu lightning sau micro USB auxiliar aceasta este compatibila atat cu dispozitivele Apple, Samsung cat si cu alte dispozitive. Nivelul bateriei ramase cat si nivelul de incarcare al acesteia este indicat prin intermediul urechiilor. Acestea contin LED-uri de diferite culori care se vor aprinde in functie de starea bateriei. Culoarea rosie indica faptul ca bateria Samo este incarcata complet, culoarea albastra indica un nivel al bateriei de 70% iar cea verde un nivel de aproximativ 30%. Multumita dimensiunilor sale reduse, bateria externa de la Emie este gadgetul ideal pentru vacanta, drumetii sau calatorii. Aceasta se poate reincarca prin intermediul dock-ului de incarcare special conceput cat si cu ajutorul unui cablu micro USB.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank EMIE Beita 5200mAh: Beita 5200 mAh, Beita5200mAh