Dudao K6A 10000mAh

Ofertele pentru produsul

Dudao Acumulator extern Dudao K6A 10000mA Alb / Gri (inc/10000/Dudao/K6A/g/bl)

itgalaxy.ro

Mai multe oferte

DUDAO Baterie externa , Dudao 10000mAh 2x USB 2A , maron (K6A brown)

typec.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 86,99 RON

Alte produse Dudao: Dudao Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Pol
Conectare USB Type-C  Da

Latime 83 mm

DUDAO 10000mAh Square Power Bank Model: K6A Tip: 10000mAh Square Power Bank Capacitate: 10.000mAh Intrare: 5V / 2A Interfață de intrare: tip C * 1 + micro USB * 1 Specificații Tip: bancă electrică pătrată 10000mAh Capacitate: 10.000mAh Intrare: 5V / 2A Ieșire: USB1 5V / 1A; USB2 5V / 2A Interfață de intrare: tip C * 1 + micro USB * 1 Interfață de ieșire: USB * 2 Culoare: verde, gri, maro Material: PC + ABS + PU Dimensiune: 83 * 83 * 27mm Greutate în cutie de culoare: 288g Caracteristici Eficiența de conversie ridicată ajunge până la 80% pe baza IC și MCU importate. Protecție împotriva supracurentului, control al temperaturii, protecție la scurtcircuit și circuite de protecție PTC pentru celulă pentru a asigura siguranța la încărcare Universal pentru toate dispozitivele încărcate prin cablu USB, până la 4,8 x încărcări iPhone7 sau 3,1 x Samsung Galaxy S8.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Dudao K6A 10000mAh: K 6 A 10000 mAh, K6A10000mAh, K 6A 10000mAh, K6A 10000 mAh