DEVIA Flash Power Bank 8000mAh (DVFLSPB8A)

Devia Baterie Externa Devia Flash Power Bank Deep Grey 8000 mAh (dvflspb8adg)

cel.ro

Alte produse DEVIA: DEVIA Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Pol

Lungime 121 mm
Latime 60 mm
Grosime 16 mm

Devia Acumulator extern Flash Power Bank Gray 8000 mAh
Flash Power Bank de la Devia este o baterie externa pentru smartphone-uri si tablete (iPhone, iPad, Samsung, Nokia). Acumulatorul extern de 8000 mAh este de dimensiuni reduse si slim, oferind portabilitate sporita si detine tehnologie de incarcare rapida QC 2X. Poti incarca telefonul sau tableta atunci cand nu ai la dispozitie alta sursa de curent electric, fiind ideal la drumetii sau calatorii in zone indepartate de civilizatie. Dimensiunele sunt foarte similate unui smartphone de 5.5 inch, astfel il poti tine langa telefon intrun mod simplu.
Specificatii: -Material: Polimer, policarbonat, ABS  -Input: DC5V/1A -Output:5V/2.1A -Capacitatea 8000 mAh  -Incarcare rapida QC 2X -Incarca un smartphone obisnuit de 4 sau 5 ori -Protectie inteligenta incorporata -Incarcare: microUSB -Timp de incarcare: aproximativ 5 ore -Indicator cu LED-uri pentru a arata capacitatea bateriei -incarca telefonul mobil, tableta, PSP, etc -Certificari de calitate FCC, CE si Rohs  -Ultra slim: 16mm grosime -Dimensiune produs: 121 x 60 x 16 mm  -Greutate: 160g
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank DEVIA Flash Power Bank 8000mAh (DVFLSPB8A): Flash Power Bank 8000 mAh DVFLSPB 8 A, FlashPowerBank8000mAhDVFLSPB8A, Flash Power Bank 8000m Ah (DVFLSPB8 A)