Baseus Simbo 10000mAh

Ofertele pentru produsul

Baseus Baterie externa , Baseus Simbo Smart , 10000mAh , 1 x USB C PD , 1 x Lightning 1 x USB , 3A , negru

Oferte adiționale 2Ascunde
typec.ro

Baseus Baterie externa , Baseus Simbo Smart , 10000mAh , 1 x USB C PD , 1 x Lightning 1 x USB , 3A , rosu

typec.ro

Baseus Baterie externa , Baseus Simbo Smart , 10000mAh , 1 x USB C PD , 1 x Lightning 1 x USB , 3A , alb

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 104,00 RON

Alte produse Baseus: Baseus Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Pol
Conectare USB Type-C  Da