Baseus Bipow 18W 10000mAh (PPDML-01)

Baseus Baterie Externa Baseus, Bipow 10000 mAh, USB/USB-C, 18 W, Negru

+ 10,00 RON costul livrarii
gsm2000.ro

Baseus Baterie externa Baseus Power Bank Bipow Quick Charge Black (10.000 mAh, PD+QC, 18W)-T. Verde 0.5 lei/buc (PPDML-01)

vexio.ro

pcone.ro

Baseus Baterie externa portabila Baseus Bipow 10000 mAh, Putere 18W, Power Delivery / Quick Charge 3.0 White (PPDML-02)

Oferte adiționale 1Ascunde
+ 19,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
lerato.ro

Baseus Baterie Externa Powerbank Baseus Bipow, 10000 mA, Power Delivery (PD) - Quick Charge 3.0, 18W, Neagra PPDML-01

Livrare gratuita
In stoc
gsmnet.ro

Baseus Baterie externa portabila Baseus Bipow 10000 mAh Putere 18W Power Delivery / Quick Charge 3.0 White (PPDML-02)

Oferte adiționale 1Ascunde
itgalaxy.ro

Baseus Power Bank Baseus Bipow Quick Charge Black (10.000 mAh, PD+QC, 18W) (PPDML-01)

Livrare gratuita
In stoc
brandgsm.ro

baseus Baterie Externa Baseus Bipow Quick Charge, PD+QC, 10000 mAh, 18W, Alba (6953156210776)

melarox.ro

Mai multe oferte

Baseus Power Bank Baseus Bipow Quick Charge negru 10.000 mAh, PD+QC, 18W (PPDML-01)

shopmobile.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului

preţ minim

preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 79,99 RON

Alte produse Baseus: Baseus Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Pol
Conectare USB Type-C  Da

Baseus Power Bank Bipow Quick Charge Black (10.000 mAh, PD+QC, 18W) Acumulatorul extern Baseus Bipow Quick Charge este o baterie externa cu o capacitate de 10.000 mAh, usoara si eleganta ce poate incarca doua dispozitive simultan datorita porturilor USB,  Type-C si MicroUsb. Puteti incarca bateria externa in timp ce  incarcati si telefonul.

Este foarte usor de purtat cu dumneavoastra datorita dimensiunilor reduse si greutatii mici in comparatie cu alte baterii cu aceeasi capacitate. Baseus Power Bank Bipow Quick Charge este realizata din material plastic cu suprafata usor texturata ce ofera o aderenta buna in mana.

Acumulatorul extern BASEUS Bipow 18W de 10000mAh ofera siguranta in utilizare datorita celor sase niveluri de protectie: la supracurent, la supratensiune, la scurtcircuit, la suprasarcina, la descarcare si la supraalimentare.

Caracteristici:
- nucleu: baterie cu litiu polimeric - capacitatea bateriei: 10000mAh / 3.7V 37Wh - capacitate nominala: 5700mAh - rata de conversie a energiei: ≥77% - intrare: Micro: DC 5V / 2.1A, 9V / 2.0A, 12V / 1.5A 18W Max - Type-C: DC 5V / 2.1A, 9V / 2.0A, 12V / 1.5A Max. - iesire: USB: DC 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A Max - Type-C: DC 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A Max - USB + Type-C: DC 5V / 3A Max. - dimensiunea produsului: 136 x 67 x 16 mm - greutatea produsului: 218g - culoare: Negru
Imaginilie sunt cu titlu informativ!

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Baseus Bipow 18W 10000mAh (PPDML-01): Bipow 18 W 10000 mAh PPDML 01, Bipow18W10000mAhPPDML01, Bipow 18W 10000mAh (PPDML 01), Bipow18W10000mAhPPDML-01