ASUS ZenPower Ultra 20100mAh (90AC00M0)

Ofertele pentru produsul

ASUS ZenPower Ultra - Acumulator extern, Quick Charge, 20100 mAh - Roz

Oferte adiționale 2Ascunde
f64.ro

ASUS Baterie externa Asus Zen Powerbank Ultra 20100mAh , negru (PHN-ALL-ZPOWERULTRA-BLK)

Oferte adiționale 1Ascunde
+ 17,00 RON costul livrarii
Livrare: Într-o săptămână
edigital.ro

Alte produse ASUS: ASUS Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20100 mAh
Tip acumulator Li-Ion

Lungime 175 mm
Latime 59.6 mm
Grosime 22 mm

Acumulator portabil universal "ZenPower Ultra", Dual Port Quick Charge, capacitate baterie 20100 mAh, Argintiu- carcasa din aluminiu, ergonomic, design elegant "Zen"- baterie Lithium-ion, capacitate 3.6V/20100mAh(72Wh)- putere intrare: 5DC 5V/2A ori 9V/2A- putere iesire: ambele porturi DC 5.1V/2.4A, 9.1V/2A sau 12.1V/1.5A; Port1+Port2: 36W(max)- tehnologie PowerSafe ce controleaza temperatura, tensiunea de intrare si de iesire, asigurand siguranta maxima in timpul procesului de incarcare- incarcare ultra-rapida (1.75 ori), suport Qualcomm Quick Charge 2.0 (ambele porturi)- timp de incarcare totala : < 7.5 ore (9V/2A), < 11 ore (5V/2A), <18 ore (5V/1A)- compatibil cu majoritatea dispozitivelor cu incarcare prin Micro USB- protectie impotriva supra-incarcarii, descarcarii in gol si a scurtcircuitarii- indicator nivel baterie- dimensiuni si greutate - 175 x 59.6 x 22 mm / 420 grame- cablu inclus cu conector Micro USB, lanterna incorporata
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank ASUS ZenPower Ultra 20100mAh (90AC00M0): ZenPower Ultra 20100 mAh 90 AC 00 M 0, ZenPowerUltra20100mAh90AC00M0, ZenPower Ultra 2 01 0 0mAh (9 0AC 0 0M 0)