Apacer Acumulator portabil B120 Apacer, 6600 mAh, USB (PBANK-6600/B120-APCR)

Livrare: max 3 zile
shopu.ro

Alte produse Apacer: Apacer Baterie externă USB Power Bank

Tip acumulator Li-Ion

Acumulator portabil B120 Apacer, 6600 mAh, USB, fiind o baterie litiu de inalta calitate, respectiv, care iti poate oferii suficienta energie pentru incarcarea smartphone-urilor si tabletlor PC pentru o zi intreaga, pentru a va putea bucura de activitati precum jocurile, vizionarea filmelor, navigare pe internet, fotografierea.
Distractie fara intrerupere! Acest produs este de asemenea chic, de culoare alb cristal care reflecta gustul tau personal, precum si portabilitate. In plus, cu acest acumulator porabil va puteti bucura de o viata fara restrictii fara a mai cauta priza potrivita! Specificatii:
USB;

6600 mAh;

Culoare: Alb.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Apacer B120 6600mAh: B 120 6600 mAh, B1206600mAh, B 120 6600mAh, B120 6600 mAh