Anker PowerCore Metro Slim 20000mAh PowerIQ (A1268H11)

Anker Baterie externa Baterie externa Anker PowerCore Metro Slim 20000 mAh, PowerIQ, 2x USB-A, Negru (A1268H11)

vexio.ro

Anker Acumulator extern Anker PowerCore Metro Essential, 20.000 mAh, 2 x USB-A, Black (A1268H11-1)

Ai livrare ultra RAPIDA! Platesti la livrare sau prin card.

In stoc
dabstore.ro

pcone.ro

anker Baterie externa Anker PowerCore Metro Slim 20000 mAh, PowerIQ, 2x USB-A, Negru (A1268H11)

melarox.ro

Alte produse Anker: Anker Baterie externă USB Power Bank

Capacitate acumulator 20000 mAh
Tip acumulator Li-Ion

Latime 131 mm

Acumulator extern Anker PowerCore Metro Slim 20000 mAh, PowerIQ Incarcare rapida in conditii de siguranta, produs extrem de fiabil, portabilitate maxima. Mai mult de 10 milioane de utilizatori multumiti in lumea intreaga.   Mai subtire, mai puternica Bateria externa Anker PowerCore Metro Slim 20000 este compacta si are dimensiuni reduse care o fac foarte usor de transportat.    Capacitate mare de incarcare Energie suficienta pentru mai multe incarcari. Incarca de 5 ori un iPhone Xs, de 5 ori un Galaxy S10 si 2.5x un iPad mini 5.   Design unic Bateria externa Anker PowerCore Metro Slim 20000 este invelita cu tesatura eleganta, placuta la atingere. Lumina LED de un albastru rece indica nivelul bateriei.     Tehnologie de incarcare rapida PowerIQ si VoltageBoost sunt tehnologii incorporate de Anker, asigurand incarcarea foarte rapida si in siguranta a dispozitivelor mobile.    Sistem de protectie MultiProtect Protectie contra scurtcircuitelor si a scurgerilor de electricitate, sistem avansat pentru protectia dispozitivului tau.   24 luni Garantie Credem in calitatea produselor Anker, de aceea oferim 24 luni garantie.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Anker PowerCore Metro Slim 20000mAh PowerIQ (A1268H11): PowerCore Metro Slim 20000 mAh PowerIQ A 1268 H 11, PowerCoreMetroSlim20000mAhPowerIQA1268H11, PowerCore Metro Slim 20000mAh PowerIQ (A1268H 11)