ADATA PT100 10000mAh

Lungime 140 mm
Latime 63 mm
Grosime 21 mm

Acumulatorul extern ADATA PT100 are o capacitate de 10000 mAh si doua iesiri USB. Incarcati-va smartphone-ul si tableta simultan. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la descarcarea dispozitivelor atunci cand sunteti in miscare. PT100 vine cu o capacitate de incarcare de 10000 mAh - poate incarca un iPad mini complet si iPhone de aproximativ 3.7x. PT100 functioneaza si ca lanterna LED cu 4 moduri de iluminare. Doar apasati si tineti apasat un buton timp de 2 secunde pentru a activa lanterna incorporata. Apasati rapid butonul pentru a comuta intre modurile blitului. Ori de cate ori trebuie sa utilizati lanterna dispozitivului PT100 , acesta isi aminteste modul pe care l-ati folosit ultima oara.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank ADATA PT100 10000mAh: PT 100 10000 mAh, PT10010000mAh, PT 100 10000mAh, PT100 10000 mAh