VOLTCRAFT Powerbank 20800mAh PB-19

Capacitate acumulator 20800 mAh

Caracteristici principale2 ieșiri USBMini lampă led integrată Capacitate 20800 mAh Acumulator Samsung de calitate, integratDescriere Acumulator puternic și de calitate, cu 2 ieșiri USB pentru încărcarea simultană a două aparate. Având dimensiuni compacte și greutate redusă, acumulatorul poate fi transportat cu ușurință. Astfel, aveți în permanență la dispoziție o sursă suplimentară de energie pentru încărcarea diferitelor aparate portabile, precum telefon mobil, sistem de navigație, aparate emisie/recepție. Mini lampa led integrată vă este de mare ajutor pe timpul nopții, pentru a găsi gaura cheii sau a căuta un obiect în geantă. Caracteristici2 ieșiri USB Mini lampă led integrată Protecție la scurtcircuit Protecție la descărcare profundă și supraîncărcare Indicator led capacitate Acumulator Samsung de calitate, integratPachetul includeAcumulator extern portabil PB-19 Cablu microUSB către USB Manual de utilizare
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank VOLTCRAFT Powerbank 20800mAh PB-19: Powerbank 20800 mAh PB 19, Powerbank20800mAhPB19, Powerbank 20800mAh PB 19, Powerbank20800mAhPB-19