VOLTCRAFT 7800mAh PB-11

Caracteristici principaleImpermeabil Suprafață cauciucată antiderapantă Lanternă led integrată Funcție SOS și stroboscopDescriere Acumulator ultra robust și impermeabil, ce vă oferă o rezervă suplimentară de energie pentru alimentarea a diverși consumatori, de ex. lanternă cu acumulator, aparat emisie-recepție, telefon mobil etc. , chiar și în cele mai dure condiții exterioare. Lanterna led integrată dispune de 2 nivele de luminozitate, dar și de funcție SOS și stroboscop, utile în caz de urgență. Având dimensiuni compacte și greutate redusă, acumulatorul poate fi transportat cu ușurință. CaracteristiciImpermeabil Suprafață cauciucată antiderapantă Lanternă led integrată 2 trepte de luminozitate Funcție SOS și stroboscop Indicator led capacitate Extrem de robust, ultra compact Celule Samsung de mare calitate integrate Monitorizare automată tensiune și curent de încărcare Inel pentru curea de mână sau șnurPachetul includeAcumulator extern portabil PB-11 Cablu microUSB către USB Manual de utilizare
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank VOLTCRAFT 7800mAh PB-11: 7800 mAh PB 11, 7800mAhPB11, 7800mAh PB 11, 7800mAhPB-11, 7800 mAh PB-11