Promate ReliefMate-5 Compact 5200mAh

Promate Acumulator extern ReliefMate-5 Compact Maroon-Black 5200 mAh

ReliefMate-5 de la Promate este un power bank Universal si compactIncarca-ti smartphone-ul oriunde cu un power bank compact si eficient Nu trebuie decat sa conectezi si smartphoneul si sa iti continui treaba. Compact si usor, ReliefMate-5 este portabil Detine led pentru verificarea nivelului de incarcare
Confort si eficienta Detine functie de auto inchidere: se inchide automat cand nu este folosit astfel incat energia este folosita eficient si fara griji pentru tine. ReliefMate-5 este compatibil cu toate tipurile de smartphone si are protectie la supra incarcare, scurt circuit, supra tensiune.
Culoare: Black

Specificatii tehnice: Capacitate: 5200mAh Input: DC 5V, 1A Tip baterie: Li-polimer Output: DC 5V, 1A Timp incarcare: 5 hours
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Promate ReliefMate-5 Compact 5200mAh: ReliefMate 5 Compact 5200 mAh, ReliefMate5Compact5200mAh, ReliefMate 5 Compact 5200mAh, ReliefMate-5Compact5200mAh, ReliefMate-5 Compact 5200 mAh