Promate PolyMax-8 8000mAh

PolyMax-8 Acumulator extern premium cu incarcare rapida si dual USB
Acumulator extern puternic: capacitate 8000mAh Incarcare din mers: Incarca-ti smartphone-ul sau tableta oriunde cu PolyMax-8 Compact & Usor: il poti lua cu tine oriunde fara sa te incomodeze Dual USB ultra rapide: incarca doua deviceuri simultan intrun ritm accelerat Tehnologie ShakeView: Pur si simplu misca rapid acumulatorul  Carcasa aluminiu: power bank realizat din aluminiu care ofera rezistenta suplimentara impotriva socurilor Reglare automata a voltajului:  ofera output optim potrivit device-ului conectat
O zingura solutie pentru toate nevoile tale de incarcare.
Incarcare simultana: Incarca doua echipamente cu port USB in acelasi timp Compatibilitate: PolyMax-8 este compatibil cu toate smartphone-urile si tabletele Siguranta & Protecctie: PolyMax-8 are protectie impotriva supra-incarcarii si scurt-circuitelor  Disponibil intr-o varietate de culori: PolyMax-8 este disponibil in mai multe culori pentru a fi mai aproape de stilul tau Culori: Silver & Gold

Specificatii tehnice: Capacitate: 8000mAh Input: DC 5V, 2.1A Tip baterie: Li-polimer Output: DC 5V, 3.1A ( Max ) Timp incarcare: 4 hours
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Promate PolyMax-8 8000mAh: PolyMax 8 8000 mAh, PolyMax88000mAh, PolyMax 8 8000mAh, PolyMax-88000mAh, PolyMax-8 8000 mAh