Powertraveller SOLARGORILLA

Panou solar Da

Caracteristici principale5 V sau 20 V Carcasă robustă Panou solar de mare putereDescrierePentru încărcarea cu energie solară a aparatelor dvs. Finisare de top, materiale hidrofuge, panou solar de mare putere. Adecvat pentru notebooks, iPods, iPhones, PDAs, mobile, GPS, playere MP3 etc. CaracteristiciCarcasă robustă cauciucată Material hidrofug (cu excepţia conexiunilor electrice) Afişare cu ledPachetul includeîncărcător Solargorilla cablu USB 2 m USB mini-USB micro-USB 8 adaptoare pentru notebook-uri compatibile cu: Asus, Compaq, Trigem, Acer, IT, Winbook, Alpha-Top, Gateway, IBM, Itronix, Samsung, Toshiba, Baycom, ChemUSA, DELL, Digital, Dual, Epson, Featron, E-Machine, Hitachi, HP, Jerbook, LEO, NEC, Primebook, Quantex, Sharp, Twinhead, Viewsonic, AMI, Fujitsu, Panasonic, Sony ștecăr aparat pentru iPod®, Nokia (modele vechi şi noi), Motorola, Samsung, LG şi Sony Ericsson wide conexiune DC4. O pentru Sony PSP şi camere digitale geantă manual de utilizare