Leitz Complete 1350mAh

Baterie externa Leitz Complete Lightning 1.350 mAh Baterie externa portabila de dimensiunea unui card de credit. Dotata cu cablu Lightning pentru incarcarea iPhone-ului.     Caracteristici
  • Compatibila cu iPhone si iPod
  • Dotata cu cablu Lightning (1 Amper)
  • Alimentare imediata pentru mai multe conversatii si navigare fara grija bateriei
  • Baterie Litiu-Polimer de 1.350 mAh
  • Indicator de stare a bateriei cu LED
  • Functie de oprire automata pentru a nu irosi energia
  • Include cablu micro-USB de incarcare (20 cm)
  Specificatii CuloareNegruMaterialABS AluminiuDimensiuni (mm)63 x 92 x 5Putere (W)Micro-USB (DC 5V 1A)Conexiune USB1Alimentare cu energie1 conexiune USB de 5V (max. 1 Amper)Cabluri incluseCablu Lightning integrat (5 cm)Utilizare pentruiPhone iPodGreutate (kg)0 04
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank Leitz Complete 1350mAh: Complete 1350 mAh, Complete1350mAh