E-Boda Power2000 Qi 7000mAh

Aceasta baterie externa wireless iti incarca device-ul doar asezandu-l pe ea. Nu toate telefoanele au tehnologie de incarcare fara fir.  Verifica daca telefonul tau are tehnologia Qi Daca nu ai un device care are functia Qi baterie externa ti-l poate incarca folosind cablul USB. Standardul QI/WPC inseamna ca este compatibil cu toate gadgeturile si telefoanele care dispun de certificat QI. Daca bateria este complet descarcata este posibil sa dureze cateva minute inainte sa inceapa incarcarea. Acest lucru este perfect normal. Puteti verifica daca telefonul a inceput sa se incarce, atunci cand va apare simbolul de incarcare pe telefon. Timpul de incarcare poate varia in functie de capacitatea bateriei dispozitivului, nivelul de incarcare, vechimea bateriei si temperatura din incapere. Dispozitivele se pot incalzi in timpul incarcarii, acest lucru este perfect normal. Odata ce incarcarea va fi completa acestea se vor raci.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank E-Boda Power2000 Qi 7000mAh: Power 2000 Qi 7000 mAh, Power2000Qi7000mAh, Power 2000 Qi 7000mAh, Power2000 Qi 7000 mAh