Nu doriti sa mai ramaneti fara baterie la smartphone-ul dumneavoastra, atunci cand aveti nevoie de el cel mai mult? Nicio problema ! La distanta de un click puteti avea rezolvarea : un acumulator extern portabil, model slim ( subtire ) si usor de folosit.

Cu ajutorul capacității mari de stocare a produsului nostru, puteti încărca un smartphone de pana la 5 ori, intrucat un acumulator normal de smartphone are intre 1.500 - 2.400mAh. Cele două porturi USB permit încărcarea a două dispozitive simultan, în condiții de maxima siguranță.

Caracteristicile principale ale produsului:
  • Capacitate de stocare de până la 7200mAh
  • Compatibil cu dispozitivele care au intrare Micro USB
  • Protecții de securitate multiple
  • Dispozitiv de iluminare
  • Vine in ambalajul original impreuna cu cablul USB/Micro USB

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank ATX Slim 7200mAh: Slim 7200 mAh, Slim7200mAh