A-Solar Solar Powerpack 1000mAh AM115

Panou solar Da

Incarcator solar universal in carcasa din silicon si panou fotovoltaic puternic. Are incorporat un acumulator cu  capacitate de 2 000mAh, compatibil cu diferite echipamente mobile, Smartphone, GPS sau cititor E-book. Are un panoul fotovoltaic de 1.5 W, cu care se incarca de la soare, dar prezinta posibilitatea de a incarca si prin USB sau reteacu un adaptor (neinclus). Carcasa din silicon, il protejeaza de noroi, socuri sau stropirea cu apa. Porturile USB sunt acoperite cu clapete cauciuc pentru protectie suplimentara. Vine echipat cu o carabiniera pentru atasare la rucsac, cort sau bicicleta, este ideal pentru activitati outdoor.
  • Incarctor solar universal
  • Rezistent la soc, stropire cu apa si noroi.
  • Usor de atasat la rucsac, cort sau bicicleta.
   Specificatii:
  • Acumulator: 2000mAh Li-polymer
  • Dimensiuni: 16x10x1.8cm
  • Greutate: 78 grams
  • Output: 5V/ 1A
  • Input: 5V/ 1A
  • Incarcare telefon mobil: 2-3 hours
  • Incarcare cu razele solare: 8-10 hours
  • Incarcare prin  USB: 2-3 uur
  • Conectori  in dotare: Micro USB and Mini USB.

Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank A-Solar Solar Powerpack 1000mAh AM115: Solar Powerpack 1000 mAh AM 115, SolarPowerpack1000mAhAM115, Solar Powerpack 1000mAh AM 115