A-Solar Basalt 3000mAh AS-AM118

Panou solar Da

Baterie Externa Cu Incarcare Solara 3000 MAH Basalt Cu Doua Porturi USB Portocaliu. Bateria externa Xtorm este un incarcator solar universal echipat cu un randament ridicat si o carcasa metalica puternica. Incarcatorul solar include un puternic acumulator intern, cu o capacitate de 3000mAh, care te ajuta sa incarci un telefon mobil de pana la 1,5 ori. Poti sa iti reincarci telefonul mobil, tableta, GPS-ul sau E-book-ul oricand doresti, fara a fi dependent de reteaua electrica. Datorita iesirii USB 2.1A vei putea sa iti incarci tableta in siguranta. Echipata cu doua iesiri USB, bateria externa Xtorm Basalt cu incarcare solara, iti ofera posibilitatea de a incarca doua dispozitive mobile in acelasi timp. De exemplu, un smartphone si o tableta. Incarcatorul solar Xtorm Basalt vine cu doua iesiri USB integrate si un indicator LED, care iti va reflecta starea de incarcare a bateriei.
Denumiri similare la Baterie externă USB Power Bank A-Solar Basalt 3000mAh AS-AM118: Basalt 3000 mAh AS AM 118, Basalt3000mAhASAM118, Basalt 3000mAh AS AM118, Basalt3000mAhAS-AM118, Basalt 3000mAh AS-AM 118